Livres en espagnol
 
 

Música, 2 Primària, Quadern d"activitats

  • Batista Ponce, Fátima, (aut.)
  • Filella, Lluís; Ivanov Markov, Emil; Irene Guillén, Ana, (il.)
  • Fundación Santa María-Ediciones SM
  • (01/05/2015)
  • 32 pages; 29x23 cm
  • Langue: Valenciano
  • ISBN: 8467579358 ISBN-13: 9788467579352
  • Délai de livraison entre 20-25 jours,  * paiement par carte de crédit..
  • 7,06€ 6,7€ 
 
 

En SM sabem que educar és fer créixer. L"educació, com la saba, nodreix, fa créixer, genera vida i es troba en una renovació constant.
Et presentem Saba: un projecte global per a totes les etapes educatives basat en un model sòlid d"educació en valors, en l"eix del qual es troba l"alumne i la millora dels seus resultats a través de l"atenció als diferents ritmes i estils d"aprenentatge. Un projecte que naix des de la vocació de servei i suport al mestre en la seua tasca, i el dota dels recursos idonis per al seu dia a dia. I que és el reflex del nostre compromís amb l"educació a través de la introducció flexible de noves metodologies i tecnologia eficaces per a la millora de la qualitat educativa.
Les claus de Saba:
Comprendre per a aprendre: Perquè la comprensió és la clau de l"aprenentatge, es desenvolupen diferents mecanismes que ajuden l"alumne a interioritzar i integrar els continguts: contextualització dels continguts, activitats pràctiques i pròximes i aprenentatge basat en l"experiència.
Construcció del propi aprenentatge: L"alumne inicia el seu aprenentatge a través d"activitats de caràcter manipulatiu.
Atenció als diferents ritmes i estils d"aprenentatge: propostes específiques d"atenció a la diversitat per a cada unitat didàctica. Els materials desenvolupats per a atendre la diversitat dels alumnes i els programes específics que s"hi ofereixen adapten els continguts als diferents nivells i estils d"aprenentatge, i possibiliten així l"educació personalitzada. Recursos específics, propostes de repàs, reforç i ampliació, generador de proves i Sabadigital.
Suport al mestre: Recursos pràctics i eficaços que faciliten el treball diari a l"aula.
Innovació metodològica: programes d"innovació que es poden integrar d"una manera natural en la dinàmica habitual de l"aula al ritme i l"abast que cada mestre i centre desitgen: Aprenentatge cooperatiu, Aprendre a pensar i Intel·ligències múltiples.
Aprendre a ser i a conviure: El projecte Saba dóna un nou impuls a l"educació en valors, i li atorga un paper protagonista. Totes les unitats es conceptualitzen al voltant d"un valor, seguint una programació a través de les diferents etapes


 

Autres livres Batista Ponce, Fátima:

 
 
 
 

 

Rechercher: titre, auteur, ISBN...