Livres en espagnol
 
 

Tecnica Comptable 2015


   Recevoir un email quand disponible
 
 

Encuadernación: Rústica
Libro del alumno

Aquest llibre mostra una visió global de la comptabilitat a través del funcionament del departament de comptabilitat d’una petita i mitjana empresa, permetent així al lector ser capaç de relacionar els coneixements adquirits i identificar totes les operacions comptables com a part d’un procés.

Els continguts es distribueixen en 11 unitats: les 9 primeres estan dedicades a l’estudi de la Tècnica Comptable i del Pla General de Comptabilitat de Pimes i les 2 últimes se centren en l’explicació, mitjançant supòsits pràctics, del programa de gestió comptable ContaSOL.

Cada unitat es desenvolupa mitjançant breus explicacions teòriques dels continguts, acompanyades de Casos pràctics resolts, Activitats i Exemples, per facilitar-ne la comprensió, i una Autoavaluació, per consolidar-ne els continguts. Al final, es proposa un Projecte final que engloba tot l’estudiat.

El llibre s’acompanya del Quadre Resum de Comptes.


 

Les autres clients qui ont acheté Tecnica Comptable 2015 , ont également acheté:

Comunicació empresarial i atenció al cliente, grau mitjà

Comunicació Empresarial I Atenció Al Cliente, Grau Mitjà

  • 240 pages
  • 40,45€  38,42
  • Componentes del Proyecto Libro del alumno Edición digital Recursos para el profesorado Puntos Clave Libro del alumno: El módulo Comunicació empresarial i atenció al cliente forma parte del Título de Grado medio Té
Empresa i administració, cicles formatius, grau mitjà

Empresa I Administració, Cicles Formatius, Grau Mitjà

  • 240 pages
  • 40,45€  38,42
  • Aquest mòdul professional conté la formació necessària per exercir la funció de suport administratiu a les tasques que es duen a terme en l"empresa, per la qual cosa es refereix a les seves obligacions fiscals i a la sev
 
 
 
 

 

Rechercher: titre, auteur, ISBN...